Borstvoeding

Borstvoeding is de beste start voor je baby
Het is een van de belangrijkste beslissingen die als je beginnend ouder moet nemen: geef ik wel of niet borstvoeding?
Voor de een is het een hele simpele keuze, maar niet voor iedereen. Tegenwoordig start ongeveer 75% van de Nederlandse moeders met het geven van borstvoeding.

Vanuit de overheid wordt aanbevolen om dit minimaal zes maanden vol te houden. Maar voor sommige vrouwen is dat best lastig. Dat kan door tal van redenen komen. En niet iedereen kan borstvoeding geven. Uit cijfers blijkt dat 29% van de moeders na drie maanden nog borstvoeding geeft.

Informatieavond
Omdat we weten dat het geen gemakkelijke keuze is, wil Elmar Kraamzorg je graag zo goed mogelijk informeren. Tijdens de kraamtijd zal de kraamverzorgende je volledig begeleiden in het geven van borstvoeding. En kunt ook altijd tijdens en na de kraamtijd gebruik maken van de diensten van onze lactatiedeskundige.

Maar een goede start is het halve werk. Daarom organiseren wij geregeld een informatieavond over borstvoeding. Je kan deze samen met je partner kosteloos bijwonen. Als je je hebt ingeschreven bij Elmar Kraamzorg krijg je via ons een uitnodiging voor de avond.

Spreekuur
Er is voor onze moeders ook een gratis telefonisch spreekuur met onze lactatiekundige IBCLC Marieke van Beuzekom. Je kunt contact opnemen op het telefoonnummer 06-12330792 (spreek de voicemail in als zij niet op kan nemen en je teruggebeld wil worden).

Elmar Kraamzorg is er trots op dat al onze inspanningen gewaardeerd worden door de stichting ‘Zorg voor Borstvoeding‘ en dat wij sinds juni 2006 in het bezit zijn van het WHO/UNICEF certificaat Zorg voor Borstvoeding.

Direct inschrijven

Laat jouw kraamtijd onze zorg zijn! Meld je direct aan voor onze kraamzorg. Direct inschrijven »