Kraamzorg Hoeksche Waard

Je bent zwanger: gefeliciteerd!
Wat komt er veel op je af, hè? Je moet opeens van alles regelen: kinderwagen, kamertje, zwangerschapsgym, verlof en niet te vergeten de juiste kraamzorg. Gelukkig zit je bij Elmar Kraamzorg goed.
Wij zijn al jaren bekend in de Hoeksche Waard. Van Oud Beijerland tot Binnenmaas hebben wij baby’s verzorgd en gezinnen op weg geholpen tijdens die eerste dagen dat je hele wereld even op zijn kop lijkt te staan.

Vooral die eerste dagen met je kleintje is het fijn als je professionele hulp en prettige begeleiding hebt. Niet alleen voor je baby, maar vooral ook voor jezelf. Ons team biedt de kraamzorg die bij je past in de Hoeksche Waard.

Elmar Kraamzorg werkt met een vaste groep ervaren kraamverzorgenden. Tijdens jouw kraamtijd plaatsen we één van hen vast in jouw gezin om jullie de persoonlijke aandacht en begeleiding te geven die jullie nodig hebben.

Wat mag je verwachten van een kraamverzorgster van Elmar Kraamzorg?

Jouw kraamhulp is er in eerste instantie voor de verzorging van jou en je kindje. De medewerkster van Elmar helpt je om jou en de baby te verzorgen en ze leert je, indien nodig, alles wat je moet weten over het verzorgen van de kleine. Van luiers verschonen tot temperaturen tot badderen. Ook helpt ze je met aanleggen voor borstvoeding of het maken van flesvoeding.

Bovendien houden onze mensen goed in de gaten hoe je herstelt na de bevalling. Ze controleren of eventuele hechtingen goed genezen en of je kraamzuivering er normaal uitziet.

We hopen natuurlijk dat jouw kraamtijd één grote roze (of blauwe) wolk is, maar je kunt je de eerste weken heel emotioneel of onzeker zijn. Ook dan is de kraamverzorgster er voor jou; om je te steunen als je het even niet meer ziet zitten en je te op weg te helpen als je je onzeker voelt.

En de baby dan?

Naast de dagelijkse verzorging van de baby letten onze kraamverzorgsters op de ontwikkeling van je kind. Drinkt, plast, poept en groeit de baby voldoende? Dat wordt allemaal bijgehouden in een groeiboekje.


Kortom, Elmar Kraamzorg biedt kraamzorg in de
Hoeksche Waard voor jou en je gezin.
Schrijf je nu in voor onze kraamzorg en we leggen je alles in een persoonlijk gesprek uit.
Bij inschrijving krijg je een Elmar uil kado en een camera om de kleine in de gaten te houden.

Ons volledige werkgebied »

Direct inschrijven

Wil jij een zorgeloze kraamtijd in de Hoeksche Waard? Direct inschrijven