Kraamzorg Dordrecht

Gefeliciteerd, je krijgt een kleintje! Wordt het een jongetje of een meisje?
Er komt genoeg op je af deze periode. Je gaat van afspraak naar afspraak bij de verloskundige. Jullie denken na over de kinderkamer, het bedje, de kleertjes, de naam. En dan moet je ook nog nadenken over de kraamzorg. Wie vangt jou en jouw baby straks op in huis? Elmar Kraamzorg is al jaren actief in de Drechtsteden met kraamzorg.

We hebben een vast team kraamverzorgenden. Je krijgt een vast gezicht toegewezen die jouw gezin helpt de draai te vinden in de eerste dagen na de bevalling. Jij kan je verhalen vertellen, knuffelen met je kind. Elmar Kraamzorg regelt de rest. We geven je persoonlijk aandacht, antwoord op je vragen en onzekerheden. Want hoe je alles ook voorbereidt, zodra de kleine er is is alles weer anders.

Vooral die eerste dagen met je kleintje is het fijn als je professionele hulp en prettige begeleiding hebt. Niet alleen voor je baby, maar vooral ook voor jezelf. Ons team biedt de kraamzorg die bij je past in Dordrecht.


Wat mag je verwachten van een kraamverzorgster van Elmar Kraamzorg?

Jouw kraamverzorgende is er in eerste instantie voor de verzorging van jou en je kindje. De medewerkster van Elmar helpt je om jou en de baby te verzorgen en ze leert je, indien nodig, alles wat je moet weten over het verzorgen van de kleine. Van luiers verschonen tot temperaturen tot badderen. Ook helpt ze je met aanleggen voor borstvoeding of het maken van flesvoeding.
Bovendien houden onze mensen goed in de gaten hoe je herstelt na de bevalling. Ze controleren of eventuele hechtingen goed genezen en of je kraamzuivering er normaal uitziet.

We hopen natuurlijk dat jouw kraamtijd één grote roze (of blauwe) wolk is, maar je kunt je de eerste weken heel emotioneel of onzeker zijn. Ook dan is de kraamverzorgster er voor jou; om je te steunen als je het even niet meer ziet zitten en je te op weg te helpen als je je onzeker voelt.


En de baby dan?

Naast de dagelijkse verzorging van de baby letten onze kraamverzorgsters op de ontwikkeling van je kind. Drinkt, plast, poept en groeit de baby voldoende? Dat wordt allemaal bijgehouden in een zorgplan.
Kortom, Elmar Kraamzorg biedt kraamzorg in de Drechtsteden voor jou en je gezin. Schrijf je nu in voor onze kraamzorg en we leggen je alles in een persoonlijk gesprek uit. Bij inschrijving krijg je een Elmar uil kado en een camera om de kleine in de gaten te houden.

Ons volledige werkgebied »

Direct inschrijven

Laat uw kraamtijd onze zorg zijn! Meld je direct aan voor onze kraamzorg. Direct inschrijven