Kraamzorg Capelle aan den IJssel

Gefeliciteerd, je bent zwanger! En, ben je al druk bezig met de babykamer? Al met een kinderwagen over het testparcours gereden? Alle veiligheidseisen van de autostoeltjes vergeleken? Er valt veel te regelen voor je je kindje in je armen houdt. Een van die zaken is pas voor ná je bevalling: kraamzorg! Elmar Kraamzorg is al jaren actief in Capelle aan den IJssel. Ons vaste team van kraamverzorgenden helpt jullie alles op een rijtje te krijgen in de die eerste chaotische dagen thuis.

Vooral die eerste dagen met je kleintje is het fijn als je professionele hulp en prettige begeleiding hebt. Niet alleen voor je baby, maar vooral ook voor jezelf. Ons team biedt de kraamzorg die bij je past in Capelle aan den IJssel.

Elmar Kraamzorg werkt met een vaste groep ervaren kraamverzorgenden. Tijdens jouw kraamtijd plaatsen we één van hen vast in jouw gezin om jullie de persoonlijke aandacht en begeleiding te geven die jullie nodig hebben.

Wat mag je verwachten van een kraamverzorgster van Elmar Kraamzorg?

Jouw kraamverzorgende is er in eerste instantie voor de verzorging van jou en je kindje. De medewerkster van Elmar helpt je om jou en de baby te verzorgen en ze leert je, indien nodig, alles wat je moet weten over het verzorgen van de kleine. Van luiers verschonen tot temperaturen tot badderen. Ook helpt ze je met aanleggen voor borstvoeding of het maken van flesvoeding.

Bovendien houden onze mensen goed in de gaten hoe je herstelt na de bevalling. Ze controleren of eventuele hechtingen goed genezen en of je kraamzuivering er normaal uitziet.

We hopen natuurlijk dat jouw kraamtijd één grote roze (of blauwe) wolk is, maar je kunt je de eerste weken heel emotioneel of onzeker zijn. Ook dan is de kraamverzorgster er voor jou; om je te steunen als je het even niet meer ziet zitten en je te op weg te helpen als je je onzeker voelt.

En de baby dan?

Naast de dagelijkse verzorging van de baby letten onze kraamverzorgsters op de ontwikkeling van je kind. Drinkt, plast, poept en groeit de baby voldoende? Dat wordt allemaal bijgehouden in een zorgplan.


Kortom, Elmar Kraamzorg biedt kraamzorg in Capelle aan den IJssel
 voor jou en je gezin.
Schrijf je nu in voor onze kraamzorg en we leggen je alles in een persoonlijk gesprek uit.
Bij inschrijving krijg je een Elmar uil kado en een camera om de kleine in de gaten te houden.

Ons volledige werkgebied »

Direct inschrijven

Wil jij een zorgeloze kraamtijd in Capelle aan den IJssel? Direct inschrijven